perjantai 22. helmikuuta 2013

Lisää määrärahoja lastensuojeluun

Nyt iski Tsaarille huoli, suuri huoli suomalaisista lapsista ja heidän kohtelustaan tässä yhteiskunnassa. On käynyt nimittäin niin, että Kuopion Kalpanen on laittanut pahoinpideltäväksi kendokaukaloon lapsen. Kukaan ei voi odottaa 17 -vuotiaan jääkendoilevan kendojanarin olevan tarpeeksi kehittynyt aivoiltaan, että kykenisi tekemään itsenäisesti ratkaisun meneekö surffailemaan verenhimoisten tappokoneiden kanssa.

Suurin peruste huostaanotolle on kyseisen kendopojan isän käytös. Hän näyttää kärsivän alkoholiongelmasta kun lukee hänen antamaa lausuntoa medialle. Kendoisi joi itsensä välittömästi krapulaan kun näki miten pojalleen tapahtui. Kyllä lukutaitonne on tallella, hän joi krapulaan eikä humalaan.

Jollekkin muulle isille olisi saattanut tulla mieleen ensimmäiseksi selvittää pojan tilanne eikä rueta samantien vetämään kossupulloa naamariin, mutta ei tälle. Ei kiinnosta pojan vointi vaan pakko saaha vintti pimeeks.

Nuoret ovat alttiita painostukselle ja huonoille esikuville. Eivät he osaa sanoa ei kun verta kansalle tarjoavat valmentajat käskevät pojan jäälle samaan aikaan pikku pojat silmissä kiiluvan puolimielen kanssa. Pahinta tässä kaikessa on se ettei tämä ole yksittäistapaus vaan näitä tapahtuu jatkuvasti.

Tsaari vaatii vastuuseen S/M seksiliigaa, Jääkendoliittoa, Kalervoa, Jutilaa, siviilissä mukavaa kendojanaria sekä tietysti Kalpasen klaania eikä sovi myöskään unohtaa naisia. Kalpasen klaani on pysäytettävä ennen kuin tuhoaa lopullisesti suomalaisen nuorison. Kalpasen "Sami" on valmis uhraamaan oman poikansakin sen edessä, että juntit kendonystävät saavat nähdä veren roiskuvan.

Kuka ottaa vastuun? Toivottavasti Kuopion sosiaalitantat ovat ajan tasalla ja pelastavat kyseisen pojan perheeseen, jossa seurataan lapsiystävällistä urheilua jalkapalloa.

Vain siten poika ja tämä yhteiskunta voi pelastua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti