maanantai 6. tammikuuta 2014

Tsaari Ribulai I ja myrkytetyn veren salaisuus osa 2

Luku 3.

1.1.2014 klo 02.14 Tsaari herää. On kylmä, jumalattoman kylmä ja korvaa särkee yhä enempi. Tsaaritar ja Julio, tuo epsanjalainen rantamanolorosvokoira nukkuuvat sängyssä sikeästi. Tsaari ei saa enää kivuiltaan unta. Ylös sängystä vessaan tarpeille, tärisee kylmyydestä. Tsaari käy ottamassa kotiapteekistaan lisää nappia naamariin, laittaa lisää vaatetta päälle, ottaa peiton sängystä ja menee sohvalle odottamaan lääkkeen vaikutuksen alkamista. Tsaari nukahtaa uudelleen noin klo 03.32 vieressään uskollinen apurinsa perusryssä Vasili ja päällään nälkäinen mirri Misu.

Samaan aikaan toisaalla Porvari juhlii ympäri päissään katalaa juontaan Tsaarin pään menoksi. "Eei enhää phitkään khun she tpahtuuu".
"Mikä tapahtuu? baarimikkotar kysyy Porvarilta"
Porvari luulee keskustelevan päänsä sisällä ja vastaa "Olhe shinä ämmä hihihiljjaaaaaa khun et misthän röyh mithään thiijä. Thsaari Rhibulai...öööh.... saan...yööööööööööööh" Porvari oksentaa baaritiskin yli. "Khostoni"
Siitä sitten Porvaria lähdettiin saattamaaan ulos ravintolasta katuojaan minne hän sitten sammuikin.

Takaisin Tsaarin residenssiin, jossa Tsaari herää jälleen noin klo 04.15, pyörii hetken aikaa sohvalla, käy vessassa, ei ota nappia, koska enää yksi nappi jäljellä ja sitä säästetään hätätilannetta varten. Ei auta muu kuin lopettaa nukkumisen yritys ja laittaa Fifa tulille. Siinä kuluu aika parhaiten ja näin tapahtuu. Tsaari tahkoaa kivusta välittämättä Fifaa yli tunnin. Tsaari ei ole mitenkään kovin hyvä näissä nykyisissä Fifa peleissä. Harvoin voittaa ja vastustajat, 15- vuotiaat räkänokat vittuilee päin korvia. "Pääsispä pelaamaan Fifa 96:sta noita vastaan. Saisivat kunnolla kuivana kakkoseen, Ribulai tuumaa"
Fifan pelailukin loppui kuuden aikaan ja vaihtui Netflixin ihmeettömään maailmaan. Sieltä valikoitui leffa nimeltään Argo. Tsaari katsoi noin 10 minuuttia ja nukahti, ei siis ihan Rambon tasoinen ainakaan alusta.

Nyt kirjailija alkaa polkemaan kuntopyörällä tapporeenin. Ei siis kirjaimellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti