keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Bees & Honey - Tsaari vastaa osa 2.

Nyt on tullut aika jälleen vastata fänejä kiinnostaviin ja ehkä jopa ahdistaviin kysymyksiin. Aiheena tällä kertaa on nainen, naisen mieli sekä tietysti se, että naiset ovat pilanneet maailman. Häveliäissyistä jätän kertomatta kysymyksen esittäjien nimit sekä nimimerkit. Joka tapauksessa omasta päästä ei ole Tsaari-setä näitä keksinyt.

1. Mitä tarkoittaa kun nainen osoittaa kiinnostusta mieheen, mutta ei rupea parisuhteeseen miehen kanssa vaan antaa vain ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa? - Hyvin tärkeä kysymys ja siihen on aivan yksinkertainen vastaus. Naisilla on huono itsetunto ja he tarvitsevat vähintään yhden miehen vaihtopenkille, jonka voi nostaa hetkellisesti avaukseen kun paikallinen kendojanari tekee muikkelille paskat temput. Eli olet naisen mielestä niin paska ettet kelpaa muuhun kuin itsetunnon kohotukseen. Et ole saamassa muuta kuin hetkellisesti ja vaikka olisitkin niin joudut takaisin vaihtopenkille heti kun kendojanari haluaa muikkelin takaisin.

2. Nainen haluaa olla vain kaveri eli tarjoaa käteen kaverikortin? -Olet liian huono naisen mielestä, paitsi kaverina. Sellasenä söpönä homokaverina, jonka kainalossa voi itkeä kun se paikallisen kendojoukkueen neloskentän takatukka on pannut naisen parasta ystävää. Eli voit lopettaa haihattelun parisuhteesta kyseisen naisen kanssa. Joudut edelleen itkemään itsesi uneen samalla tyynyä purren.

3. Oot ihan kiva tyyppi, mutta....? - Olet ruma ja kaikenlisäksi rahaton. Rikas mies kelpaa rumanakin.

4. En ole vielä täysin toipunut edellisestä parisuhteesta enkä siis valmis uuteen suhteeseen? -VÄÄRIN, nainen ei ole valmis parisuhteeseen SINUN kanssasi. Ei nyt eikä koskaan, mutta odotappa kun seuraavalla viikolla tuosta muikkeli kävelee vastaan käsikädessä paikallisen kendojoukkueen 3. moken kanssa.

Moneen kysymykseen jäi vielä vastaus antamatta, mutta ehkä ensi kerralla. Tämän tekstin ei ole tarkoitus loukata ketään, paitsi naisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti